ICT Projectmanager

Nieuw

Functie omschrijving

De ICT projectmanager met een teamleidersrol in deze organisatie is eindverantwoordelijk voor projecten die direct verband houden met zaken die in het CARE domein belangrijk zijn. Dan moet je denken aan de implementatie van alarmering, camera toezicht, val sensoren, etc. Uiteraard doe je ook de projecten die te maken hebben met bijvoorbeeld informatiebeveiliging, infrastructurele vervangingen/vernieuwingen van wifi en netwerk.

Je werkt in een klein ICT team, echter je werkveld is veel groter, want je interne klant zijn de verzorgers die steeds meer afhankelijk zijn van en vertrouwen op betrouwbare en toegankelijke ICT hulpmiddelen

Functie eisen

De projectmanager moet zich goed kunnen verhouden tot de mensen in de zorg, snappen wat er leeft en welke prioriteiten er leven. Een van de key-competenties is het managen van verwachtingen.

Je hebt bij voorkeur een ICT achtergrond en ervaring met netwerk infrastructuren, servers/datacenters, wifi en internet.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Projectleider/-manager en liefst ook een certificering daarin

Je kan een projectplan opstellen en verdedigen, informatiebeleid en -architectuur opstellen en denkt mee aan het effectief van het papier halen van het ICT Beleid.

Het is een pré als je ervaring hebt in informatiebeveiliging (NEN 7510)

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie staat middenin de samenleving. Alles waar zij voor staan vanaf visie tot aan beleid, operatie, ICT en het pand, staat in het teken van de Zorg voor hun cliënten.

Goede zorg betekent ook goed zorgen voor het verzorgend personeel en staf (waar ICT onder valt). Naast de basis zoals goede arbeidsvoorwaarden en ergonomische werkplek, zorgen ze ook voor toegang tot uiteenlopende opleidingen, fitnessruimte en toegang tot gezonde voeding.

Het is een plek waar je je bij binnenkomst al direct thuis voelt. Niet alleen door de huiselijke inrichting, maar ook door de gezellige bedrijvigheid en de warme vriendelijkheid van de collega's.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een volledige werkweek is 36 uur
  • Je krijgt de beschikking over een laptop en smartphone
  • salarisbandbreedte is € 3.300 - € 4.800 conform cao

Locatie

Rotterdam

Publicatiedatum

19.03.2024

Contactpersoon

van Liempt

ICT Projectmanager
Deel deze vacature via: