RecX staat voor Recruitment Excellence.

Wij zetten ons elke dag in voor excellente matches en oplossingen die duurzaam en op een lange termijn succesvol zijn. Voor organisaties betekent dat het binden van een IT professional die technisch zijn of haar vak verstaat, maar ook communicatief vaardig is. Bovenal iemand die zich thuis voelt binnen de cultuur van het bedrijf en past binnen het team. RecX kijkt naar het ontwikkel perspectief en andere belangrijke aspecten om dé kennismaking te arrangeren met de juiste kandidaat, voor nu en in de toekomst.

 

RecX is persoonlijk betrokken bij elke stap in jouw carrière.

Aan de hand van een ontspannen gesprek op kantoor of op locatie geven we gezamenlijk richting aan jouw wensen en toekomstperspectieven. Aan de hand daarvan bespreken we één of twee passende organisaties en uitdagingen. Als jij nieuwsgierig bent naar de “klik” stelt RecX je middels een persoonlijke introductie voor bij de beslisser ten aanzien van de gewenste rol. Zo ben je verzekerd van snelle feedback en pakken we door wanneer het goed voelt.

RecX blinkt uit in het zien van kansen die bij je passen en geeft oprecht advies zodat jij je gaat inzetten binnen een rol waar je goed op je plek zit, jezelf prettig voelt en waar je mooie uitdagingen aangaat!
Want als we je goed helpen worden we vanzelf een duurzaam onderdeel van elkaars netwerk in de toekomst. Samen werken aan persoonlijke groei, geluk en plezier, gedurende jouw carrière pad!

Kijk, daar krijgen wij weer positieve energie van!

 

 

Ons Team

Wouter van Liempt
Met jaren ervaring in de gespecialiseerde arbeidsbemiddeling, specifiek binnen de IT branche, heeft Wouter van Liempt bijna alle profielen meerdere malen met succes ingevuld. Van senior developer tot junior projectmanager, van specialist tot generalist. Wouter heeft vele IT professionals geholpen aan een nieuwe uitdaging.

Tijdens zijn studie HBO Small Business en Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam heeft Wouter zijn passie gevonden in het verbinden van mens en organisatie. Na het afronden van zijn studie is Wouter aan de slag gegaan met arbeidsbemiddeling van hoger opgeleiden.

 

De positieve energie welke dit werk geeft zet Wouter in om bij te dragen aan het succes en groei van IT professionals en IT afdelingen.

Wat Wouter drijft is het bemerken dat organisatie en professional, zelfs na jaren, nog steeds enthousiast met elkaar samen werken en samen blijven ontwikkelen.

Wouter heeft RecX in 2012 opgericht omdat hij ziet dat recruitment beter en persoonlijker kan. Hoe Wouter dat doet legt hij graag uit tijdens een persoonlijke kennismaking.