Opdrachtgevers

Duurzaam resultaat

Dat is waar RecX voor staat, excellente Recruitment. Dat is de juiste persoon acterend in de juiste rol, voor nu en in de toekomst een excellente match.

RecX luistert aandachtig naar uw wensen, adviseert u naar de mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt en helpt u door de juiste personen aan u voor te stellen en u te ondersteunen tijdens en na het selectietraject. Wij helpen u met het binden en boeien van talent binnen uw organisatie zodat een lange termijn oplossing gegarandeerd is.

Ook voor tijdelijke inzet of op projectbasis genereert RecX het juiste resultaat. en waar gewenst denken wij met u mee in een combinatie van beide werelden; projectinzet voor inzet op korte termijn, aangevuld met het leveren van de juiste persoon die de commitment en ambitie heeft om uw oplossing op de lange termijn te zijn.

 

Onze diensten

RecX levert graag duurzame oplossingen en is oprecht geïnteresseerd naar uw onderneming. Wij zijn er trots op dat wij voor vele klanten naast een vakkundige leverancier tevens een sparringpartner zijn ten aanzien van strategische doelstellingen.

RecX helpt u op basis van

  • Deta-vast
  • Detachering
  • Interim recruitment oplossingen

Deta-Vast via RecX
In de praktijk ervaren hoe een kandidaat binnen uw afdeling op de gewenste rol acteert voordat u hem of haar in vaste dienst neemt, de garantie krijgen dat u een persoon aanneemt die goed aard binnen uw bedrijfscultuur en het resultaat genereert wat u verwacht van iemand binnen de vacante positie. Dat kan bij RecX.

RecX wil graag oplossingen bieden die op de lange termijn succesvol zijn. Daarom helpen wij u op basis van Deta-Vast constructie. Middels deze constructie plaatsen wij op detacheringsbasis de gewenste kandidaat binnen uw organisatie, met de mogelijkheid om deze na 1800 gewerkte uren kosteloos over te nemen. Tijdens deze periode wordt zowel de kandidaat als de opdrachtgever bijgestaan en begeleid door een Coach vanuit RecX. Op basis van uw behoeftes, en het acteren van de kandidaat wordt er een maatwerktraject opgebouwd, waarin alles gericht is op een lange termijn oplossing binnen uw organisatie. Mocht het na een intensief begeleidingstraject toch niet helemaal de juiste match zijn, zet RecX zich maximaal in om wel de juiste persoon aan te trekken, zodat u na de 1800 uur altijd een passende IT specialist in vaste dienst kan nemen.

 

Voordelen van de Deta-Vast constructie via RecX

Elkaar leren kennen en weten wat je in huis haalt, pas als u zekerheden heeft kan u besluiten de kandidaat in vaste dienst te nemen
Geen risico, tijdens de Deta-Vast periode dragen wij het risico van eventuele ziekte, werkgeverslasten, vakantiedagen en reiskosten
Coaching vanuit RecX op maat gemaakt voor uw toekomstige medewerker en ingespeeld op de behoefte voor de afdeling en kandidaat
No cure no Pay

 

Onze inzet bij RecX is Maatwerk

Wij ontzorgen u vanaf moment 1. Waaruit blijkt dat eigenlijk?

  • U ontvangt maximaal 3 passende en beschikbare kandidaten per vacature. Maar dat zijn wel mensen die enthousiast zijn over uw bedrijf en functie, en passen binnen de organisatie en het team.
  • Wij snappen IT, en zijn een specialisten organisatie. Bij ons treft u geen junior schoolverlaters aan die massa acquisitie telefoontjes moeten doen om een target te halen, maar louter vak specialisten die plezier halen uit het assembleren van een perfecte match.
  • Wij komen langs om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van elkaar verwachtingen, is. Vervolgens sluiten we graag aan bij kennismaking gesprekken (ook weer om het beeld te fine tunen voor toekomstige searches) , wij komen niet alleen langs met als hoofddoel “koffie drinken” en dus een bezoek target te halen, daarvoor achten wij uw tijd even als de onze te kostbaar