Voor jou als professional

Jouw carrière

Als IT professional ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste nieuwe uitdaging waar je positieve energie krijgt. RecX heeft een focus aangebracht om binnen deze rollen de beste kansen voor jou te kennen.

 • Network engineering & design 
 • System engineering
 • Project –en IT management
 • Development
 • Applicatiebeheer 
 • Business consultancy

 

Wij hebben een actief en groot netwerk in de randstad en Noord Brabant, daar zit ook jouw toekomstige organisatie tussen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, schrijf je dan in of neem telefonisch contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan.

 

Goed dat we kennismaken en wees welkom in ons netwerk!

Je hebt in het verleden gekozen om jezelf te ontwikkelen binnen de IT sector. Je hebt wellicht al een aantal stappen gemaakt binnen jouw carrière, of je rond bijna je studie af en je gaat de keuze maken voor een eerste werkgever. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, of je staat open voor een nieuwe stap.

Maar waarom is dat eigenlijk? Welke aspecten zorgen ervoor dat je open staat voor een nieuwe uitdaging? Ga voor jezelf eens na hoe jouw ideale plaatje qua werkomgeving en uitdaging eruit ziet. Welke werkzaamheden zie je, hoe ziet jouw afdeling eruit? Bij welke technieken gaat je IT hart sneller kloppen? Waar ligt jouw passie en welke stappen gaan we samen zetten om die positieve energie te bemachtigen.

Dit zijn de vragen die RecX je graag stelt. Wees bewust waar jij (meer) positieve energie van krijgt, want als we dat weten kunnen we samen werken aan de realisatie van jouw wensen en ambities! En leveren deze vragen een troebel beeld op? Maak je geen zorgen, wij vragen gericht door, vanwege ons oprechte interesse in je wensen, om een helder, uitdagend en realistisch beeld te krijgen! Daar gaan we mee aan de slag.

 

RecX helpt je persoonlijk geluk & positieve energie te vergroten door je te laten kennismaken met organisaties en collega’s die goed voelen, binnen rollen die verdieping en persoonlijke groei bewerkstelligen.

 

Ons proces, de stappen naar jouw succes!

 • Na ons eerste contact maken we telefonisch kennis met elkaar. We schetsen samen een beeld van jouw wensen en je huidige situatie en geven je eerlijke en heldere feedback. We weten direct wat je van elkaar mogen verwachten voor nu en in de toekomst.
 • Na een positieve telefonische kennismaking volgt een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw wensenpakket en ambities. We vinden het leuk wanneer je het komende jaar een mooie uitdaging hebt, maar we zijn pas echt tevreden wanneer we je naar “jouw stip aan de horizon” hebben geloodst, ofwel dat jij de komende vijf jaar in je volgende carrièrestap goede persoonlijke ontwikkeling en uitdaging haalt. Een functie die je positieve energie geeft, waarin je jouw passie terugvindt en waar je als persoon van groeit.
 • Wanneer we een helder beeld hebben van jouw persoonlijke voorkeuren en ambities maken we de “match in ons netwerk” en overleggen we deze met je tot op bit en byte niveau. Welke cultuur ga je aantreffen, waarom pas je in onze ogen zo goed binnen dat team en op de rol en welke toekomstperspectieven zijn er.

 

We vragen behoorlijk door om je goed te leren kennen en om je optimaal te kunnen helpen, maar we doen dat ook bij onze klanten. Door onze fanatieke wijze van persoonlijk de match maken zijn wij in staat om concrete kansen te zien die invulling geven op korte termijn behoefte en lange termijn plezier binnen een rol.

 

Wanneer jij overtuigd en enthousiast bent over de rol en organisatie gaan we je voorstellen bij de beslisser ten aanzien van de rol. Overigens stellen we je alleen bij de organisatie waar jij ons fiat op geeft. Jij bent en blijft bij RecX namelijk zelf regisseur van je eigen profiel. Dit vertrouwen vinden wij erg belangrijk!

 • We zetten jouw cv om in een RecX profiel en checken 2 referenties. Deze koppelen we netjes aan je terug en als je gaat kennismaken bij een onderneming krijg je netjes jouw opgemaakte profiel opgestuurd per e-mail. Zo heeft iedereen hetzelfde voor zich tijdens een kennismaking.
 • Binnen twee dagen na voorstellen ontvang je de feedback van ons vanuit de organisatie. We plannen het liefst dezelfde week een kennismaking voor je in.
 • Wanneer je gaat kennismaken bereiden we je goed voor. Met wie ga je kennismaken , wordt het een technisch inhoudelijk gesprek of juist gericht op de persoon in relatie tot het team. We nemen verder alle relevante zaken met je door en gaan vaak met je mee naar het de ontmoeting.
 • Na het gesprek horen we graag jouw eerste reactie en gevoel, hier zijn we namelijk erg nieuwsgierig naar! 
 • We bellen met deze vraag ook naar jouw gesprekspartner. Wanneer we dit weten koppelen we de eerste reactie met je terug.
 • Wanneer beide partijen enthousiast zijn plannen we gelijk een tweede gesprek in.
 • Voor dit gesprek bereiden we je weer voor. Met wie ga je kennismaken en wat mag je verwachten deze keer. 
 • Na het tweede en derde gesprek volgt, wanneer alle partijen positief zijn, een aanbieding.
 • Wanneer alle zaken rond zijn kom je bij ons op kantoor jouw contract tekenen en plannen we gelijk een lunch afspraak in jouw eerste week, want een mooie uitdaging moet je goed vieren!

 

Tijdens de deta-vast periode:

Tijdens deze periode ben je aan de slag bij de opdrachtgever waarbij je de intentie hebt uitgesproken om na de Deta-Vast periode in vaste dienst te wil treden. Vanuit RecX mag je een optimale begeleiding verwachten, wij doen veel om jouw tijd bij RecX als een zeer plezierige te maken en samen werken we consequent toe naar het binnenhalen van jouw contract op basis van onbepaalde tijd bij de opdrachtgever!

 • Vanuit RecX krijg je één contactpersoon die zal fungeren als jouw persoonlijke coach tijdens het traject. Naast deze persoon staat de gehele organisatie tot jouw beschikking wanneer je vragen hebt.
 • Jouw coach is je sparringpartner en vanuit die rol denkt zij of hij gevraagd en ongevraagd met je mee om jouw succes te stimuleren en te waarborgen.
 • De coach zal elke maand contact met je hebben over de voortgang. De volgende maand komt hij of zij langs bij je op de koffie om te kijken hoe het met je gaat en waar je mee bezig bent.
 • Per kwartaal volgt een evaluatiemoment samen met de manager en de opdrachtgever op de locatie van de opdracht. Zaken die worden besproken zijn: hoe verloopt het inwerktraject, aan welke projecten ben je bezig en wat zijn de vooruitzichten de komende periode. Welke aspecten binnen de rol gaan goed en wat kan er beter. Op welke wijze gaan we dat realiseren. Welke afspraken maken we met elkaar om een optimale lange termijn relatie te waarborgen.
 • De coach kan vanuit zijn of haar perspectief een ander beeld op de zaken werpen en meedenken met kandidaat en organisatie.
 • Vanuit RecX plannen we regelmatig gezellige activiteiten, jouw inzet wordt beloond en samen bouwen we aan een mooie groeiende organisatie! Wanneer jij als persoon groeit, groeit RecX met je mee!

 

Tijdens de projectperiode:

 • RecX helpt je met het vinden van de juiste opdracht en fungeert als sparringpartner in het binnenhalen hiervan. Ook gaan we tijdig op zoek naar nieuwe opdrachten zodat je het lastigste van ZZP’er zijn kan onderbrengen bij ons. Wij fungeren als jouw commerciële kanaal.
 • Tijdens de opdracht krijg je een contactpersoon vanuit RecX die je met raad en daad bijstaat.
 • Vanuit RecX plannen we regelmatig gezellige activiteiten in, jouw inzet wordt beloond en samen bouwen we aan een mooie groeiende organisatie! Wanneer jij als persoon groeit, groeit RecX met je mee!